YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Üçkaraağaç Ortaokulu

Mrt

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 2. Dönem genel veli toplantısı(Okul-Aile Birliği) ve devamında sınıf veli toplantıları yapılacaktır. Okul-Öğrenci- Veli iletişiminin pekiştirilmesine katkı sağlayacak olan toplantımızda öğrencilerimizin ders, devamsızlık, kılık- kıyafet vb. konular görüşülüp ortak problemlerimize çözüm aranacaktır. Toplantıya katılmanız bekler saygılar sunarız.

YER:          Üçkaraağaç İlk-Ortaokulu

ZAMAN:   08/03/2024 Cuma Günü                                                                                                                                                                                                 SAAT:        13.30

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA HİKAYE ANLATMA YARIŞMASI DÜZENLENMEKTEDİR.

Ara

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı. Başlatılan projeye dair gerekli evraklar  aşağıdaki bağlantılarda sunulmuştur.

Ara

2023/24 Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Tahmini Bütçe aşağıdaki gibi belirlendi:

Tahmini Gider ( Temizlik, Tadilat, Bakım, Onarım, Kırtasiye vs) = 17.000 tl

Tahmini Gelir ( Bağış, Okul Aile Birliği Etk vs) = 17.000 tl