T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Üçkaraağaç Ortaokulu

İLKÖĞRETİM HAFTASI

İlköğretim haftasının kutlandığı bu günde, Atatürk’ün özlediği çağdaş uygarlık düzeyinin ancak bilgi ile mümkün olacağını biliyoruz. Bizler bu bilinçle yeni bir öğretim yılına başlıyoruz.

Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkabilmek,Türk milletinin özlemidir.  Bizler bilgiye susamış Türk çocukları olarak bu özlemi gerçekleştirmek için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz.

Ne mutlu bizlere ki okullar açıldı.Hiçbir sorunla karşılaşmadan tekrar okulumuzdayız. Ya okula gitmeyi çok isteyip de çeşitli sebeplerden dolayı okula gidemeyenler! Kendimizi onların yerine koyarsak elimizdekinin değerini daha iyi anlayabiliriz.

Onun için değerli arkadaşlarım lütfen okumaktan sıkılmayalım.Ülkemizin geleceğini düşünerek okumaya daha istekli olalım.

Bizleri geleceğe hazırlayan iyi niyetli çabaları boşa çıkarmayalım. Okulumuzu, öğretmenlerimizi çok sevelim. Vatanımıza, milletimize ve ailemize hayırlı bir insan olarak yetişmemiz için,hiçbir zaman emeğini esirgemeyen  eli öpülesi öğretmenlerimizi üzmeyelim.


Büyük Önder Atatürk'ün dediği gibi "TEK BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ VARDIR; ÇALIŞKAN OLMAK".

 

Yeni eğitim öğretim yılının hepimiz için hayırlı ve başarı geçmesini dilerim.

Saygılarımla.

 

2023-2024 Eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı ve başarılı olsun…

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.12.2023 - Güncelleme: 28.12.2023 13:15 - Görüntülenme: 30
  Beğen | 0  kişi beğendi